Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Θέλουμε την άποψη σας!

Στα σχόλια από κάτω θα θέλαμε παρα πολύ να μας γράψετε την άποψη σας!

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη

26 σχόλια:

  1. Εγώ θα τη φοράω, και αν δω κάποιον άλλο να τη φοράει, σίγουρα θα του πιάσω την κουβέντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι όχι μόνο πάνω μας αλλά και στα αυτοκίνητα, στις τσάντες και όπου αλλού σκεφτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για ακούστε αυτό
    http://www.youtube.com/watch?v=Cf6V-8TQ7cg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :-) simi33

    Το'χεις πιάσει το νόημα ;)

    Την τοποθέτηση της Λευκής Κορδέλας στο μέρος της καρδιάς την αναφέρουμε ενδεικτικά, καθώς έχει ιδιαίτερο συμβολισμό (δες ας πούμε αυτό το τραγούδι)

    Φυσικά και μπορεί ο καθένας να την έχει (και) οπουδήποτε αλλού νομίζει... δίνουμε το έναυσμα για να καθιερώσουμε ένα σύμβολο, κυρίως ως τρόπο αναγνώρισης και αφορμή επικοινωνίας. Ο καθένας το χρησιμοποιεί όπως νομίζει καλύτερα.

    Και κάτι γενικότερο:

    Προσπαθούμε να κρατάμε τα κείμενα σε ένα μικρό μέγεθος, και για να μην κουράζουν, αλλά κυρίως διότι θέλουμε περισσότερο να δίνουν εναύσματα για συλλογισμούς και διαλόγους (έχουμε παντού ανοιχτά τα σχόλια, αν πρόσεξες).

    Για μας είναι πολύ σημαντικό ότι από μόνος σου επέκτεινες την κεντρική ιδέα, και την προχώρησες με τα αυτοκόλλητα.

    Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακούγεται όμορφη και ελπιδοφόρα ιδέα...
    Κι όποιος δεν μπορεί να τη φορά στο μέρος της καρδιάς ας την κολλήσει στο αμάξι του, στην τσάντα του, στο μηχανάκι...
    Θα είναι πολύ όμορφο αν κάποια στιγμή δούμε τις λευκές κορδέλλες να κατακλύζουν την Ελλάδα... τότε θα νοιώσουμε τη δύναμη μας και θα στεριώσουμε την ενότητά μας...
    Μακάρι να πετύχει!
    Μέσα είμαι και θα τη βάλω στην τσάντα και στο αμάξι μου. Δεν μπορώ επάνω μου, για λόγους επαγγελματικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλή σκέψη..Συγκινήθηκα..Εύγε σε όλους σας..Δεν μας αξίζει όλη αυτή η δουλική και χαώδης κατάσταση..Είναι στα γονιδιά μας..Θα πολεμήσουμε, όλους τους εχθρούς μας..Ο κυριότερος εχθρός και ο πιο ισχυρός είναι ο ίδιος κακός εαυτός μας..Αυτόν πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επισης δεν εχει καταλάβει ο κόσμος ότι ειμαστε σε πολεμο. Μονο που ειναι οικονομικος -το ότι δεν μας δανειζουν και μας ανάγκασαν να παμε στο ΔΝΤ ειναι σαν να μας έχουν κάνει πολιορκία μέχρι να ξεπουλησουμε ό,τι έχουμε και να ανοίξουμε τις πυλες για να (ξανα) αλωθεί ο Ελληνισμος.Ειναι όλα φτιαχτά και με αρχηγούς-προδότες τους κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενους.
    Ξυπνήστε τους όλους γιατι δεν έχουν καταλάβει!Μην φοβάστε και προχωρήστε. ¨Ολοι στη διαμαρτυρία και εκκληση δημοψηφίσματος στο Σύνταγμα την 11/9 Σάββατο 11 πμ.!
    Εκεί θα φανεί αν έχουμε ψυχή να κάνουμε κάτι.
    Τομ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. .Συμφωνώ απόλυτα..

    Διαφωνώ..εχουν καταλάβει...και καλά μάλιστα.Ομως ποίος θα σηκώσει κεφάλι ενώ χρωστάει παντού?Το δόλωμα το έχαψαν οι συν-έλληνες και έπιασε πάτο.
    θες να χτυπήσεις καποιον στο μυαλό?τότε χτύπα τον στην κοιλία.<>Συμφωνώ...μια φάπα όμως δεν έχει πέσει ακόμη..στους εθνοπροδότες.
    Καλά τα κορδελάκια στην καρδία,αλλά για τα βαπτίσια.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ για το όμορφο μπλόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προτείνω, την άγια εκείνη μέρα που θα αρχίσει η λαϊκή εξέγερση, και που μάλλον θα είναι η 11η Σεπτεμβρίου, όλοι μας να τραγουδάμε τον θούριο "Μαύρ’ είν’ η νύχτα στα βουνά".

    Μαύρ’ είν’ η νύχτα στα βουνά

    Μαύρ’ είν’ η νύκτα στα βουνά,
    στους βράχους πέφτει χιόνι.
    Μες στ’ άγρια, στα σκοτεινά,
    στες τραχιές πέτρες, στα στενά,
    ο κλέφτης ξεσπαθώνει.

    Στο δεξί χέρι το γυμνό
    βαστά αστροπελέκι.
    Παλάτι έχει το βουνό
    και σκέπασμα τον ουρανό,
    κ’ ελπίδα το τουφέκι.

    Φεύγουν οι τύραννοι χλωμοί
    το μαύρο του μαχαίρι•
    μ’ ιδρώτα βρέχει το ψωμί,
    ξέρει να ζήσει με τιμή,
    και να πεθάνει ξέρει.

    Τον κόσμ’ ο δόλος διοικεί
    κι η άδικ’ ειμαρμένη.
    Τα πλούτη έχουν οι κακοί,
    κι εδώ στους βράχους κατοικεί
    η αρετή κρυμμένη.

    (Απόσπασμα από το «Ο Κλέφτης» του Αλεξάνδρου Ρίζου Ραγκαβή)

    Ιωάννης Παναγάκος - Άνχης (ΠΖ) ε.α. – Σ.Σ.Ε./1971.


    http://students.ceid.upatras.gr/~maurakis/DMS/12_mayrh_ein_h_nyxta.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν και δεν τρέφω συμπάθεια για κανένα πολιτικό κόμμα, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι εδώ πέρα δεν έχουμε να κάνουμε με "πόλεμο κατά της Ελλάδας", αλλά με πόλεμο διεθνών μεγα-τραπεζιτών κατά της ανθρωπότητας. Η Ελλάδα απλώς έτυχε να είναι το πρώτο θύμα, ή το πρώτο πείραμα. Τα ίδια συμβαίνουν ή θα συμβούν σε ένα πλήθος άλλων χωρών (που είναι βαρετό να τις απαριθμήσω γιατί ΗΔΗ τις ξέρετε).

    Επομένως, οι πατριωτικές κορώνες και οι μελοδραματισμοί ΔΕΝ με συγκινούν ηιατί είναι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. Ο παγκόσμιος καπιταλισμός (έχοντας μεταλλαχτεί σε αδηφάγο καζινο-καπιταλισμό) είναι ο εχθρός μας, μαζί με τους ντόπιους εκπροσώπους του. Δεν υπάρχει τρόπος να καταφέρουμε τίποτα αν δεν κάτσουμε να σκεφτούμε _από την αρχή_ ΠΩΣ θα θέλαμε την κοινωνία να γίνει, μετά τον καπιταλισμό. Κι αυτή η διαδικασία συνειδητοποίησης είναι θεμελιωδώς αριστερή (αν και ΟΧΙ κομματική). Η κομματική αριστερά έχει αποτύχει. Το θέμα είναι να γεννηθούν νέες ιδέες για μια δικαιότερη κοινωνία και να ξέρουμε ΤΙ ακριβώς πολεμάμε, γιατί το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα είναι ο ΙΔΙΟΣ ο παγκόσμιος καπιταλισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδιά δεν θα πάω κόντρα στις αγνές προθέσεις σας, έχω όμως να πώ τούτο: Οι αγώνες και οι επιτυχίες δεν έρχοντε με κορδέλες, κατσαρόλες, και καθηστικές διαμαρτυρίες έξω από την πόρτα του σπιτιού μας πίνοντας μπυρίτσες και χασκογελάσματα μέχρι να φύγουν οι δυνάστες!!! Αυτό πρέπει να το καταλάβετε κανείς δεν σας δίνει σημασία να είστε απόλυτα σίγουροι για αυτό. Για να πετύχεις στον αγώνα θα έχεις θύματα (δυστυχός μεν) αλλά απαραίτητο.. Επαναστάσεις δίχως θύματα δεν υπήρξαν ποτέ και πουθενά στην ιστορία... Άν θέλετε λοιπόν την Ελλάδα μας πίσω (όπως λέτε) η λύση είναι μία και μοναδική. Επανάσταση.. ακονίστε τα όπλα σας εξοπλιστείτε με δύναμη και ξεχυθείτε στους δρόμους και χτυπήστε το κατεστημένο εκεί που πονάει και φοβάτε (την δύναμη σας).. μόνο αυτό φοβούτε και μόνο έτσι θα τους κάνουμε καλά, οι κορδελίτσες και οι καθηστικές διαμαρτηρίες είναι βούτηρο στο ψωμί τους για να παίρνουν δύναμη να σας κάνουν τα χειρώτερα!!! Έτσι κι αλλιώς όπως πάει η διεθνής συγκηρίες θα μας μπλέξουν σε ένα ανελέητο φτιαχτό πόλεμο γιά άλλους σε ένα με δύο χρόνια περίπου, τι είναι καλύτερο λοιπόν να πολεμίσετε για άλλους ή για το μέλλον των παιδιών σας????? Αυτά είχα να σας πω και ένα τελευταίο.. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ με τον ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ, αν και το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
    Καλή η κορδέλα και οι λοιπές συναφείς διαμαρτυρίες, βέλτιστη η Επανάσταση.
    Γι' αυτό, άλλωστε, παραπέμπω, παραπάνω, στον θούριο "Μαύρ’ είν’ η νύχτα στα βουνά" ("...Στο δεξί χέρι το γυμνό βαστά αστροπελέκι. Παλάτι έχει το βουνό και σκέπασμα τον ουρανό, κ’ ελπίδα το τουφέκι...") και ομιλώ για "λαϊκή εξέγερση".

    Ιωάννης Παναγάκος - Άνχης (ΠΖ) ε.α. – Σ.Σ.Ε./1971.

    Υ.Γ.
    Κι ας μην ξεχνάμε τη μεγάλη αλήθεια που κρύβουν οι παρακάτω στίχοι:

    "Όσοι το χάλκεον χέρι
    βαρύ του φόβου αισθάνονται,
    ζυγόν δουλείας ας έχωσι`
    θέλει αρετήν και τόλμην
    η ελευθερία."

    Ανδρέας Κάλβος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητήρια για το blog σας και την υπέροχη προσπάθειά σας!!!!

    Δεν θα θέλαμε αυτή τη στιγμή να κάνουμε σχόλια.

    Αφιερώνουμε σε όλους τους αναγνώστες σας, αλλά και σε εσάς, ένα τραγούδι που έχουμε την αίσθηση ότι αντικατοπτρίζει την ΑΠΟΛΥΤΗ πραγματικότητα!!!

    "ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ" του Αλέξανδρου Λεωνίδα

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=JhJQpf4BQ6A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο συνδιασμος ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ, οπως GetGreeceBack, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (φορους, κρατικους οργανισμους, διοδια, κλπ. - μονο συναλλαγες μεταξυ ιδιωτων), και μια συντονισμενη ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ απο τις τραπεζες, ΜΠΟΡΕΙ και ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ τα σχεδια ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, που ηγειται ο κ. George/Joeffrey A. Papandreou, κατ' υποδειξη του ΔΝΤ και της λεσχης Bildenberg.

    Κατα συνεπεια στην αναποφευκτη αμμεση προκυρηξη εκλογων, ΠΡΕΠΕΙ να ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ενα ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΚΟΜΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, που οι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ, με δεσμευση ΟΡΚΟΥ εναντι του ΘΕΟΥ, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και ΤΟΥ ΛΑΟΥ θα κανουν τα εξης σαν προσωρινη κυβερνηση, εφοσον το συνολο των Ελληνων το επιθυμει..

    Ιδρυση της Πολιτειακης Δημοκρατιας της Ελλαδος.

    1. Καταργηση του θεσμου των πολιτικων κομματων και της φιγουρας του Προεδρου της Δημοκρατιας.
    2. Καταργηση της Βουλευτικης Ασυλειας και παραδειγματικη νομοθετικη αντιμετωπιση και ποινες για αδικηματα διαπραγεντα απο δημοσιους υπαλληλους, κρατικους λειτουργους, βουλευτες και τα μελη της κυβερνησης, με αναδρομικη εφαρμογη.
    3. Θεσπιση Θεσμου αυτονομων Βουλευτων και Βουλη 200 Βουλευτων εκ των οποιων θα εκλεγεται ο Πρωθυπουργος για να σχηματισει κυβερνηση.
    4. Θεσπιση Σωματος Γερουσιας σαν Σωμα Νομοθετικο και Ελεγχου της Βουλης, με αμμεσο εργο την πληρη αναδιαρθρωση, αναβαθμιση και εξιχρονισμου της υπαρχουσας νομοθεσιας.
    5. Θεσπιση ειδικου νομικου πλαισιου ρυθμισης των προεκλογικων εκστρατειων, χρηματοδοτουμενες αφεξης απο το δημοσιο και απαγορευοντας οπιασδηποτε αλλης ιδιωτικης προβολης, με σκοπο την πληρη ισοτητα παρουσιασης ολων των υποψηφιων. Ολα τα απαραιτητα μεσα για τη διεξαγωγη προεκλογικης εκστρατειας, καθως και η οργανωση και ενημερωση του λαου θα γινεται με δημοσια δαπανη απο τις τοπικες αυτοδιοικησεις της οποιας θα κατατιθεται η προθεση υποψηφιοτητας.
    6. Αναστολη και παγωμα ολων των συμφωνιων και μετρων με το ΔΝΤ, μεχρι την ολοκληρωση του νεου Πολιτειακου και θεσμικου πλαισιου.
    7. Προετειμασια και προειδοποιηση προς Ε.Ε, για πιθανη αποχωρηση της χωρας απο το ΕΥΡΩ, αν δεν αναθεωρηθει η εξοντωτικη πολιτικη των Βρυξελλων.
    8. Αμμεση διερευνηση και Διωξη κατα των υπευθηνων για την παρουσα εξαθλιωση του Ελληνικου κρατους και οικονομειας καθως επισης και της συστηματικης δολιοφθορας του.
    9. Οριστικη διαλυση της Βουλης των 300 και του δικαιωματος για ισοβια συνταξη.
    10. Προκυρηξη εκλογων μεσα στο νεο θεσμικο καθεστως.

    Οπως ανεφερα και παραπανω, δεν ειμαι ειδικος ουτε προτιθεμαι να ξαναεφευρω τον τροχο.. Απλα πιστευω ακραδαντα οτι η εφαρμογη των παραπανω 10 σημειων ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

    ..ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΑΘΛΙΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ..
    (ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ)

    Η γνωμη ΟΛΩΝ ΜΑΣ ειναι ΕΥΠΡΟΣΔΕΥΚΤΗ και η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

    Βοηθειστε να διαδωθει, βοηθειστε να βελτιωθει.. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ TΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ!.. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΡΟΣ.


    Διαβαστε περισσοτερα στο: http://ellada2011.blogspot.com/2010/08/blog-post_11.html#ixzz0zAw0lPFn
    Η Ελλαδα το 2011 - ΠΩΣ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΕΥΚΗ ΚΟΡΔΕΛΑ...ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟ..ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?ΗΤΑΝ 4-5 ΜΠΑΤΣΟΙ.ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ..ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΔΕΞΙΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ...ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΕΥ8ΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΡΔΕΛΙΑΣΤΡΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ??ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ....ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φιλε ιασωνα..και εμείς τα παπουτσια έτοιμα είχαμε...δεν ήταν να φύγει μονο ένα παπουτσι...και συ που έκατσες σπίτι τι έκανες??? α ρε ξυπνοπούλι από την καρεκλα και το πληκτρολόγιο κάνουμε και εμείς επανάσταση...στο δρόμο έκανες τίποτα??? εσύ ένα βίντεο είδες... και έβγαλες το συμπέρασμα σου.. ώρες ώρες με κάτι τέτοιους σαν εσένα λέω... γι αυτό δεν ξεσικωνετε κανεις... και μας αξίζει ότι και αν πάθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΜΟΥ.
    ΦΙΛΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ..ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑ..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΜΑΘΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΑ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ...ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟ..ΟΥΤΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ.ΠΡΩΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΟΥ..ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ...ΤΟ ΟΙΚΟΔ.ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ..ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ,ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.ΕΝΩΣΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ...ΚΑΝΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ.ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ...ΔΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.ΦΙΛΕ ΙΩΑΝΝΗ..ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μην ζητάς συγνώμη αρκεί που το κατάλαβες.... πως δεν έχει Αλβανούς ΚΛπ ρε συ?? δεν ζεις στην Ελλάδα?? :P :P ή ζεις σε κάνα μικρο νησάκι??? τυχερέ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
    Να τοποθετήσουμε όλοι στους χώρους μας ( σπίτια – καταστήματα), την Ελληνική σημαία μεσίστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αφού τα Μ.Μ.Ε. είναι δικά τους γιατί δεν εκμεταλλευόμαστε το διαδίκτυο γιατί δεν συμφωνούν σε 5-10 κοινά κείμενα όλα τα blog , και να τα έχουν αναρτημένα όλοι για να μπορούν να το διαβάσουν χιλιάδες έλληνες απλά πράγματα. Και λυπάμαι που δεν το κάνουν Γιατί η πιο πολύ διαχειριστές τον blog έχουν σπουδάσει είναι μορφωμένη και νέοι άνθρωποι.
    τα πραγματικά ανεξάρτητα και αδέσμευτα blogs πρέπει να ενωθείτε και να συμφωνήσετε εν όψη εκλογών σε κάποια κοινά σημεία, έτσι η δύναμη σας θα γίνει τεραστία ο οχθρός είναι εδώ έχει όνομα Ν.Δ. Π.Α.Σ.Ο.Κ. Λ.Α.Ο.Σ. και ας τους στείλουμε στο διάολο μπορούμε. η Ισλανδοί , η αργεντινοί τα κατάφεραν.. έχω διαβάσει της τελευταίες μέρες πάνω από 100 blog τα ιδία λέγονται και γράφονται σε όλα τα blog τίποτα δεν μας χωρίζει και ένα πρέπει να μας ενώσει όλους τους έλληνες , ότι
    Οφείλουμε απέναντι στα παιδιά μας, τους προγόνους και τους εαυτούς μας να αντιδράσουμε, πριν είναι πολύ αργά.
    Ξεσηκώσετε τον κόσμο υποδεικνύοντας ένα σοβαρό τρόπο αντιμετώπισης. Ο κόσμος είναι μουδιασμένος και περιμένει μια κίνηση. Προσανατολιστείτε σε μια λύση και υπάρχουν πολλοί να την υποστηρίξουν.
    η διανοούμενη η άνθρωποι των γραμμάτων κοιμούνται, που είναι η πνευματική πατέρες που είναι η εκκλησιά σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές που περνά ο Λάος και η πατρίδα μας. τη περιμένουν δεν βλέπουν που πάμε ? από πού περιμένουμε την καθοδήγηση από τον ψαρά ? τον γεωργό ? τον εργάτη ?
    η Ισλανδοί μέσο διαδικτύου ξεκίνησαν και ξεσήκωσαν τον κόσμο κατάφεραν να διώξουν το Δ.Ν.Τ. και ξευτίλισαν όλους του πολιτικούς που ευθυνόταν για την χρεοκοπία της χώρας τους. Κάντε το και εσείς ας αφήσουμε της μικρό διαφορές η έλληνες μεταξύ μας δεν είναι ώρα για τέτοια ας ενωθούμε να διώξουμε της συμμορίες ξένες και ελληνικές και μετά θα τα βρούμε
    δεν ξέρεται δεν φαντάζεστε τη δύναμη έχετε στα χεριά σας τα blog.. μπορείτε να γράψετε ιστορία με χρυσά γράμματα. τα όπλα τα έχετε στα χεριά σας, ο οχθρός ξέρεται ποιος είναι τη περιμένετε??
    (για την αριστερά τη να πω με Παπαρήγα!!! και τσίμπα !!! ας ενωθούν και ας βάλουν την Κανέλλη πρόεδρο)
    Δεν ελπίζω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα είμαι ελεύθερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η νέα κίνηση χρειάζεται και νέα σύμβολα. Μπράβο. χρειαζόμαστε μια νέα ιδεολογία, μια νέα γλώσσα, με νέους κώδικες, και νέα σύμβολα. Για να συσπειρώσουν γύρω τους τη δράση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μια παρατήρηση που θα πρέπει να προσθέσεις στο ποστ σου "αγοράζεται" Ελληνικά Προϊόντα.

    Μεταξυ των αμιγώς Ελληνικών Πρϊόντων και των Εισαγωμένων, υπάρχουν και τα Ελληνικής Κατασκευής.

    Δηλαδή η ΕΨΑ ή οι Μπύρες Βεργίνα, Craft, Πειραική είναι Ελληνικές, οι Sinalco, BUD, McFarland είναι εισαγωγής.

    Αλλά αν δεν βρίσκουμε Ελληνικές μπορούμε να προτιμάμε ξένες μεν εταιρίες αλλά ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, γιατί κι εκεί απασχολούνται ελληνες εργαζόμενοι κι ως προιόντα έχουν χαμηλή προστιθέμενη αξιά. Η Coca cola απασχολεί έλληνες εργαζομένους, το ίδιο η Heineken, η Αμστελ αλλά όχι η Corona!

    Ειναι και καλύτερης κατασκευής οι Ελληνικές! Αν πιεις βουλγάρικη Coca Cola θα ξεράσεις . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.. ΕΙΜΑΙ 34 ΧΡΟΝΩΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΤΟ 76.... ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ. ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΠΡΩΙΝΟ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΩΝ... ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΞΙΣΤΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ....ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ... ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ...ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ... ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.... ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΗΛ;;;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΑΛΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ.... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ COCA COLA ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 70ΜΕ80%ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΑΣΤΕ... ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ..... ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ..ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΗΗΤΗΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λέω να την φορέσω, διότι για μένα δηλώνει καθαρότητα και ειρηνικότητα! Επίσης με βοηθάει να ενημερώνομαι σωστά, ώστε να ανοίγουνε τα μάτια μου και να βλέπω τί συμβαίνει γύρω μου.Το χω ανάγκη.Η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα και χρόνια με είχανε κάνει να την μισώ και να ντρέπομαι γι αυτήν.θΈΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΆΞΩ ΑΥΤΌ!θΕΛΩ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΟΡΔΕΛΑ. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή