Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

Πέταξαν παπούτσι στον Jeffrey Papandreou


Λευκή Κορδέλα:Είμασταν και εμείς εκεί!!


http://www.youtube.com/watch?v=5fTJU8l8ExY


Το παπούτσι δεν βρήκε τον στόχο του και η ασφάλεια του Γιώργου Παπανδρέου (σημειώνουμε πως είναι υπερβολικά μεγάλος ο αριθμός των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτήν) δεν μπόρεσε να αποτρέψει την... επίθεση!
Ο πολίτης που "κέρασε" τον.....
... Γιώργο με ένα παπούτσι, συνελήφθη άμεσα, ενώ το περιστατικό δεν καταγράφηκε από κανένα ιδιωτικό συνεργείο τηλεόρασης, αφού μόνο οι κάμερες της ΕΡΤ βρισκόταν εκεί. Λέτε να μας δείξουν οι δημοκράτες λογοκριτές - σχολιαστές - δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης την "άνανδρη δολοφονική επίθεση";
Σύμφωνα με πληροφορίες (μη εξακριβωμένες μέχρι στιγμής) ο δράστης ήταν πατέρας αδιόριστου εκπαιδευτικού, ο οποίος μαζί με δύο άλλα άτομα πλησίασε προς το μέρος όπου βρισκόταν ο Γιώργος Παπανδρέου και προχώρησε στην "εγκληματική" ενέργεια...!
Πολύ πρόσφατα το "Πατριωτικό Μέτωπο" καλούσε τον ελληνικό λαό να αρχίσει να πετάει παπούτσια στους κυβερνώντες ως ελάχιστη ένδειξη περιφρόνησης στην κυβέρνηση και τις αποφάσεις της... Το είπε και το έκανε λοιπόν ο Σταύρος Βιτάλης πριν λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη. Την στιγμή που περνούσε ο πρωθυπουργός στην Πύλη της ΔΕΘ στη ΧΑΝΘ του πέταξε... παπούτσι! Μαζί του και ο γιατρός Στέλιος Τραπαβέσης (συλληφθείς για το πέταγμα του παπουτσιού)! Και οι δυο συνελήφθησαν και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Κρατική Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος ο Σταύρος Βιτάλης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας ενημερώσουμε... Μέχρι τότε μαζέψτε παπούτσια... Θα φανούν χρήσιμα!
Σε δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου, αμέσως μετά την επίθεση και διατηρώντας την ψυχραιμία του, τόνισε πως η χώρα προχωρά μπροστά (ίσως με ένα παπούτσι περισσότερο...) με σταθερά βήματα στην οικονομία που στηρίζεται στην καινοτομία!!!
Για την ιστορία, το γεγονός της "επίθεσης με παπούτσι" στον Γιώργο Παπανδρέου, έχει ήδη καταγραφεί στην Wikipedia...Λίγα λόγια για τον Στέργιο


Στέργιος Πραπαβέσης.

Ακτιβιστής, Ιατρός ακτινολόγος-ραδιολόγος, από τους καλύτερους στον κόσμο.
Γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1961 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης.
Εισήχθη το 1979, στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Υπηρέτησε ως γιατρός στις ειδικές δυνάμεις του Ε.Σ. Ξεκίνησε την ιατρική του…
σταδιοδρομία από το Γ.Ν.Κατερίνης και συνέχισε στο ΑΧΕΠΑ.
Είναι ειδικός στις μαστογραφίες και τη διερεύνηση του καρκίνου με υπερήχους και ακτινολογικές μεθόδους. Μέλος των μεγαλύτερων ιατρικών οργανώσεων του κόσμου (American Institute of Ultrasound in Medicine AIUM International MemberRadiological Society of North America RSNA International MemberEuropean Congress of Radiology ECR MemberEuropean Society of Breast Imaging κλπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου