Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ευχαριστώ από καρδιάς αδέλφια!

Σήμερα θα γράψω στο πρώτο ενικό.

Πρώτα απ'όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ήμουν 10 μέρες σχεδόν συνεχώς εκτός δικτύου και είχα μείνει στα 250 περίπου "χτυπήματα" και σε έναν μόνο αναγνώστη, τον εαυτό μου. Μπήκα σήμερα και είδα 1385 "χτυπήματα", 13 αναγνώστες και αρκετές επιστολές στη θυρίδα μας. Έχω ξυπνήσει νωρίς στο σπίτι μας, κάπου στη Δυτική Αθήνα, και με το ζόρι κρατάω τα δάκρυά μου... είναι δάκρυα χαράς αδέλφια, καθώς βλέπω ότι μια ιδέα που βγήκε μέσα από συζητήσεις με φίλους και ανέλαβα να διατυπώσω (δεν διεκδικώ την πατρότητα σε καμία ιδέα, διότι απλούστατα ουδέν καινόν υπό τον ήλιον) έτυχε τέτοιας υποδοχής.

Καθώς έχω μπει σε λειτουργία διακοπών, αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι ότι σε έξι μέρες με ρώτησαν τέσσερεις διαφορετικοί άνθρωποι τι είναι αυτό που φοράω και μου δόθηκε έτσι η ευκαιρία να μιλήσω για την προσπάθειά μας.

Βλέπω πολύ κόσμο που διψά για μια αχτίδα φωτός, το νέο και αγνό που θα σαρώσει το παλιό και σάπιο. Μην τους απογοητεύσουμε!

4 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Φίλε, ήδη φοράω τη κορδέλα εδω και μέρες και εχω βάλει την αφισα στο κατάστημά μου και εχω φτιάξει πολλές μέσα σε μπωλάκι για να παρει όποιος θέλει. εχω καρφιτσωσει μερικές σε φίλους προσωπικά. Σε λιγες μέρες θα το διαδώσουμε ακομα περισσότερο σε εκδήλωση που θα διοργανώσουμε.
    Ειναι ωραία ιδέα και την έχουμε ανάγκη.
    Τομ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ...."ΣΩΤΗΡΕΣ". ΟΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδελφέ μαζί σου. Μαζί σου. Όλα αλλάζουν και θα το πάμε ψηλά. Με δέος και σεβασμό και θαρρος κι ανατριχίλα. Ξεκινά μια νέα εποχή, και η ευκαιρία μας θα είναι σε 2 χρόνια από τώρα. Έχουμε λίγο καιρό να ετοιμαστούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή